igravijesti

Nagradna igra ČAROBNI SVJETOVI – Velika tajna Pona, PRILIKA

Na krilima probuđene slobode skupina odvažnih prešla je most koji nitko nikada nije smio prijeći. Savez je poljuljan, sigurnost ugrožena, a srca ljudi što su ustali u obranu istine ludo kucaju dok bježe prema novom svijetu.

U vrtlogu ludila, straha, spoznaje i odluke kako će preuzeti ulogu što joj je namijenjena, Neva napokon diše. Na lice se navlače boje, a njezine oči promatraju one koji su zbog nje bili spremni poći u smrt.

Ali, san je naglo prekinut, a Neva se budi u podzemlju. Nakon što je isprevrtala sve poznato i nepoznato, uništila idilu zaleđenog svijeta, uznemirila duhove prošlosti i pobjegla, više nije sigurna želi li biti junak svoje priče, no stvari ovaj put postaju opasnije i mlada buntovnica pred sobom nema dobar izbor.

Tama je aktivna, izaslanik šalje svoje ljude i okrutne saveznike da nađu djevojku koja može uništiti teško stečene pozicije. Nitko je ne namjerava poštedjeti i Neva prihvaća ruku čovjeka koji joj nudi spas. Pod odsjajem baklje što joj svijetli put kroz pećine u kojima će shvatiti kako ne bježati od poziva, Neva slijedi njegove korake i osjeća kako je on taj koji će sve promijeniti.

Ali, njezin učitelj nije obučen da joj ispriča bajku i uljulja je u još jedan san. Njegov je zadatak uvjeriti je kako joj život visi o tankoj niti koja se svakog časa može prekinuti.

 

🙂 ZADATAK

PROČITAJ OPIS VELIKE TAJNE PONA, PRILIKE

🙂 NAGRADNO PITANJE: Što Neva treba naučiti?

🙂 PRAVILA nagradne igre ČAROBNI SVJETOVI – Velika Tajna Pona, Prilika

  1. Lajkajte fb stranicu Tina Primorac – književnica
  2. Šerajte objavu
  3. U komentaru ispod objave na fb stranici Tina Primorac – književnica odgovorite na nagradno pitanje
  4. Igramo se do 16.12.2018., samo u Hrvatskoj