igravijesti

Nagradna igra ČAROBNI SVJETOVI – Velika tajna Pona, SPOZNAJA

Bjelina je okovala njezin svijet… Boje se ne naziru, a mećava pleše po zaleđenim jezerima oduzimajući dah svakome tko gleda snježnu čaroliju začaranog svijeta Pona.

Iz Nevinih očiju ne teku suze, već na tlo padaju smrznuti kristalići koji udarom u led stvaraju predivnu glazbu satkanu od njezine tuge.

Odvedena je u kulu, hladnu poput srca oca koji ju je u nju strpao, ali mlada djevojka koja se usudila ispitati svijet i život što su joj ga savršeno isplanirali, ne može odustati. Nešto je tjera naprijed. Nešto joj ne da da se smiri. Nešto u srcu govori kako postoje stvari veće od straha i sigurnosti. Veće od tuđih odobravanja i umilnih pogleda. Veće od zacrtanih puteva života o kojem su nam sve ispričali drugi dok sami nismo spoznali gotovo ništa.

Negdje tamo… Na putu prema hladnoj, velikoj planini postoji život koji Neva sluti. Postoje odgovori koje tako silno želi saznati. Postoji nada kako njezin život ima smisla, a ona će uskoro sjesti za njegovo kormilo i otploviti zabranjenim, podivljalim rijekama što se probijaju kroz okrutni led.

Ali sada je još uvijek tu; okovana u mračnoj kuli dok u nju gledaju neobično tople oči starog čuvara. Njemu je ostavljena, njemu prepuštena na milost i nemilost dok traga za slobodom koju joj nitko ne nudi.

Neva žudi za razgovorom, žudi za utjehom, a stari čuvar nije čovjek od velikih riječi.

„U ovoj kuli progovara tišina…“, rekao je ostavljajući je u nedoumici…

 

🙂 ZADATAK

POGLEDAJ BOOKTRAILER VELIKE TAJNE PONA, SPOZNAJE

🙂 NAGRADNO PITANJE: U tišini čovjek ili poludi ili?

🙂 PRAVILA nagradne igre ČAROBNI SVJETOVI – Velika tajna Pona, Spoznaja

  1. Lajkajte fb stranicu Tina Primorac – književnica
  2. Šerajte objavu
  3. Šerajte booktrailer Velika tajna Pona, Spoznaja
  4. U komentaru ispod objave na fb stranici Tina Primorac – književnica odgovorite na nagradno pitanje
  5. Igramo se do 16.12.2018., samo u Hrvatskoj