najavaVečeras u book caffeuvijesti

Novi roman uskoro u rukama čitatelja

Baš onda kada me svijet Pona potpuno okupirao i kada sam mislila kako nakon više od 1000 stranica fantastične avanture neću moći napisati ništa drugačije, stigla je ideja za potpuni zaokret, za novi žanr, za dokazivanje da se i dalje može stvarati.

Roman Večeras u book caffeu je otvorio granice. Bio je vjetar u leđa za širenje na nova područja i zato s ponosom objavljujem kako je otišao u tisak. Za dva tjedna ga očekujem u svojim rukama, a potom i u rukama čitatelja jer uskoro planiramo i njegovu prvu zagrebačku promociju.

Želim zahvaliti svim suradnicima koji su se uz svoje obveze i poslove ponovno iskazali, ulovili vremena i pomogli da cijela stvar dođe do krajnjih korisnika.

Samnom je ponovno bila Tamara Bodor koja je odradila lekturu, Marko Primorac koji se i ovaj put uhvatio pripreme i prijeloma. Ilustraciju je naslikala draga prijateljica Ivana Maslovara koja je svojim likovima uspjela dočarati jednostavnost kojom odiše i sama knjiga dok je Tvrtko Karačić napravio grafičku obradu. Suradnju smo nastavili s tiskarom Grafokor i ovim putem im ponovno zahvaljujem na strpljenju i korisnim savjetima.

Posebna zahvala ide i svim ljudima koji su roman čitali kako bi dali konstruktivne prijedloge za njegovo poboljšanje. Onima koji su se javljali iz busa, koji su čitali na mobitelu dok su uspavljivali djecu, koji su lovili trenutke i posvetili se ispisanim stranicama kako bih dobila povratne informacije i doradila stvar koja će uskoro postati moja treća objavljena knjiga.

Od srca vam hvala.

Tina Primorac