vijesti

Romani Tine Primorac na INTERLIBERU

I ove godine na Interliberu možete kupiti romane Tine Primorac. Razveselite sebe i svoje najmlađe. Zaronite u bajkovite svjetove Pona, učite uz edukativnu slikovnicu ili se zaljubite u život uz roman Večeras u book caffeu…

 

VELIKA TAJNA PONA, SPOZNAJA

Zaronite u čarobnu pustolovinu koja vas neće ostaviti ravnodušnima.

Broj stranica: 398
Godina izdanja: 2016.
Vrsta uveza: Tvrdi uvez
Dimenzije: 15,5 x 23,5
Cijena na Interliberu: 100 kn

Bjelina. Nepregledna, beskrajna, čarobna, spokojna, uspavana uz zvuke vjetra i mećave. Pahulje neumorno padaju. Led zaustavlja i najmanje znakove života, ne dopušta rijekama da teku, a jezera pretvara u kristalne površine koje obasjava slabi sjaj mjesečine.

U utrobi vječne zime mir je pronašlo neobično pleme prozirnih ljudi, nestvarno lijepih, stopljenih s krajolikom koji ih okružuje. Pričaju svoju priču, s koljena na koljeno prenose predaju na kojoj temelje sustav u kojem žive.

Ali, samo je jedno pitanje bilo dovoljno da se probije površina ispod koje se ukazao ponor satkan od laži.

„Zašto ne smijem postavljati pitanja?“

Lavina se zakotrljala, više se ne može zaustaviti. Istina je započela svoju potragu, pronašla pukotine i ugrozila dobro skrivene tajne.

Jedna je djevojka rekla ‘Ne’ lažima, jedan je čovjek odlučio prihvatiti priliku koju mu je život ponudio, jedna je osoba spremila pismo što je nosilo smrt, jedna je žena pristala ispraviti greške svoje prošlosti, jedan je mladić odlučio pobjeći.

Hoće li se njihovi putevi ispreplesti? Hoće li tajne ugledati danje svjetlo? Hoće li istina biti jača od spletki koje su zarobile srce bajkovitog kraja? Otkrijte u velikoj potrazi koja je počela u zabačenoj kuli, iza teških rešetaka, u zatvoru među čijim se zidovima probudila sloboda. Odgovor je skriven u napetoj priči koja na rubu smrti stvara život za koji se isplati boriti.

 

VELIKA TAJNA PONA, PRILIKA

Riskirao si život kako bi prešao zabranjenu granicu, ali što kada shvatiš da je sve bio tek početak…

Broj stranica: 483
Godina izdanja: 2017.
Vrsta uveza: Tvrdi uvez
Dimenzije: 15,5 x 23,5
Cijena na Interliberu: 120 kn

Sunce kupa zelene grane, ptice pjevaju pjesmu koja budi uspavana osjetila, cvijeće širi opojne mirise, ali čarobna priroda krije opasnost. Šume skrivaju narode koje nitko ne želi sresti, močvara čuva jezive tajne, a prijatelji… tko su uopće prijatelji kada se stvari počinju ispreplitati i komplicirati?

Gdje je čovjek zbog kojeg su uništili sve što su poznavali? Gdje se kriju odgovori po koje su došli bježeći od bijesnih čuvara poretka? Sve je nestalo, a bilo je tako stvarno. Bilo je tu, na dlanu, no priča je brzo otkrila kako još uvijek nije pročitana i u tren su izgubili bitku koja je već bila dobivena.

Odgovore su zamijenila tek nova pitanja.

 

VEČERAS U BOOK CAFFEU

Sve je bilo poprilično dosadno, a život je pripremao iznenađenje…

Broj stranica: 129
Godina izdanja: 2018.
Vrsta uveza: Meki uvez
Dimenzije: 13 cm x 20 cm
Cijena na Interliberu: 50 kn

„Ova se knjiga ne ispušta iz ruku. Uz nju sve vaše privatne brige postaju beznačajne. Vanjski svijet za vas uopće ne postoji. Iz njega ste potpuno isključeni. Postoje samo Tinini likovi nad čijom sudbinom strepite. Do maloprije ništa o njima niste znali, a sad vam je samo do njih stalo. Njima se smijete, s njima patite, s njima zaboravljate čak i na sebe.“

Enes Kišević o romanu Večeras u book caffeu

 

EDUKATIVNA SLIKOVNICA LIJEPE RIJEČI – na dar uz kupljene romane!

Romane pronađite na Interliberu u paviljonu broj 6, na štandu SAJEMA – STRUČNA KNJIŽARA (18E, u blizini pozornice)! Uživajte u čitanju!